We hebben onze algemene voorwaarden gewijzigd

Zoals iedere webshop heeft ook onze website algemene voorwaarden. Deze voorwaarden bepalen niet alleen wat jij van ons kunt verwachten. Ze bepalen ook wat wij van jou kunnen verwachten. We hebben deze algemene voorwaarden gewijzigd. Dit zorgt ervoor dat alle bestellingen vanaf vrijdag 7 juli vallen onder deze algemene voorwaarden. De belangrijkste wijzigingen hebben we voor je op een rij gezet.

Betaalgemak

Jouw online winkelervaring dient zo makkelijk mogelijk te zijn. Wanneer het kon, dan zouden we een pinapparaat naar je toesturen voor het doen van een betaling. Iedereen weet natuurlijk dat dit niet mogelijk is. Al eerder introduceerden we het gemak van iDEAL en Creditcard, zodat je snel kunt afrekenen. Betalen via een browser of een app. Daarna is het wachten totdat jouw bestelling geleverd zal gaan worden.

We hebben een nieuwe methode geïntroduceerd. Betalen via een overschrijving. Zo bepaal jij wanneer je betaalt voor jouw bestelling. Natuurlijk zijn hieraan wel voorwaarden verbonden. Meer hierover lees je via deze pagina.

Herroepingsrecht

Mocht het nog niet duidelijk zijn: ook voor ons geldt dat wij ons houden aan het herroepingsrecht. Dit is onderdeel van het online winkelen. In het kort komt het erop neer dat jij tot veertien dagen hebt om je te bedenken. Omdat we in ons assortiment producten hebben opgenomen die een houdbaarheid hebben van korter dan veertien dagen, moet je er wel rekening mee houden dat je niet alle producten terug kunt sturen.

We hebben de informatie over het herroepingsrecht verwerkt op deze pagina.

Verzendingen – hoe is het precies geregeld?

Alle informatie over de verzending van jouw bestelling en de verzendkosten die wel of niet van toepassing zijn kan samengevat worden in de onderstaande infographic:

Infographic: bestellen en verzendkosten

Klachten

Soms kan het voorkomen dat jouw shopervaring niet was zoals je van tevoren had verwacht. Wanneer je dit met ons wilt delen, dan kunnen we je voorzien van een antwoord. Dit om eventuele teleurstellingen in de toekomst te voorkomen of de teleurstelling ombuigen naar iets positiefs. Ons motto is: Samen komen we er wel uit.

Heb je feedback over jouw shopervaring of over de bezorging, bekijk dan eens deze pagina.

De algemene voorwaarden

Meer over onze algemene voorwaarden lees je via onze klantenservicepagina’s. De directe link naar onze algemene voorwaarden: https://www.iliasdeli.nl/klantenservice/algemene-voorwaarden.