Ilias Delicatessen?

Kort na de introductie van de euro in Nederland (2002) zag Ilias Delicatessen het levenslicht. Sinds die tijd is ons bedrijf voor velen een begrip geworden. Onze bedrijfsnaam staat gelijk aan de heerlijke producten die we verkopen. Producten die we met veel plezier verkopen op een van de marktlocaties waar we te vinden zijn en via onze webshop.

Contact opnemen

Soufian en Ilias El Marsse

GeschiedenisIlias Delicatessen

Het begon allemaal met de verkoop van een eerste emmer olijven, een kapotte weegschaal, een klem en een zeil tegen de regen. Een nieuw avontuur. Ilias Delicatessen was geboren en het doel was al snel gesteld: mensen kennis te laten maken met heerlijke producten. Na olijven kwamen noten, al snel gevolgd door andere delicatessen geïnspireerd op het Mediterrane gebied.

De basis voor ons bedrijf werd gelegd door Soufian en Ilias El Marsse. In het begin werd meermaals nagedacht over de toekomst. Opgeven was geen optie. Er volgden momenten van vreugde. Niet omdat er geld werd verdiend, maar omdat er iets anders werd verdiend: een goed gevoel. Dit goede gevoel kwam door de reacties van de klanten. Tot op de dag van vandaag komen er nog regelmatig klanten terug die al vanaf het eerste moment hun producten kochten bij Ilias Delicatessen. Niet alleen in Leiden, waar het bedrijf gevestigd is. Het aantal marktlocaties groeide gestaag en inmiddels is Ilias Delicatessen te vinden op een groot aantal markten in Noord- en Zuid-Holland.

Ons bedrijf groeide. Ons productassortiment breidde zich uit. Nog altijd doen we er alles aan om ons te onderscheiden als het om de producten gaat.

 

Assortiment

Velen hebben al kennis mogen maken met ons assortiment. Ons assortiment kenmerkt zich door veelzijdigheid en hier en daar creativiteit.

Ons assortiment bestaat onder andere uit olijven, noten, pinda’s, zaden, sauzen, tapenades en tapasproducten. Eigenlijk is dit te veel om op te noemen!

Naast onze vaste producten experimenteren wij regelmatig. Soms gaat het om seizoensgebonden producten. Op andere momenten presenteren wij producten die nooit eerder het levenslicht hebben gezien.

Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Naar boven
0