Maak kennis met onze saffraan aioli

Maak kennis met onze saffraan aioli

Saffraan aioli

Puur

Gemaakt van de zuiverste en beste ingrediënten

Traditie

Gebaseerd op traditie

Origineel

Velen hebben het geprobeerd, maar niemand heeft het echt geïmiteerd

Fluweel zacht geel

Saffraan ailoi

Zij die het geproefd hebben, zijn het erover eens: een romige structuur, afgemaakt met een zacht aroma van saffraan is dit een fluwelen streling voor de tong. Dit is de saffraan aioli van Ilias Delicatessen.

 

Het recept is ontstaan in Marokko. Vlak bij de Spaanse enclave aldaar liet een Marokkaanse vrouw zich inspireren door de Spaanse knoflooksaus aioli. Dit leidde tot de eerste versie van deze heerlijke saus. Jaren later was het haar zoon, Ilias El Marsse, die haar advies opvolgde om met de saffraan aioli aan de slag te gaan. Dankzij verfijning lukte het om te komen tot een overheerlijke saus, die door zovelen geliefd is.

Waar de smaak van de Spaanse knoflooksaus stopt, gaat die van Ilias Delicatessen verder. De Mediterrane zon, welke de basis vormde voor de van oorsprong Catalaanse saus, wordt gecombineerd met het Rode Goud – saffraan. Deze specerij staat bekend om haar bitterheid, met een zacht honingachtig aroma.

Eigenlijk zijn er weinig gerechten waarbij de saus niet past. Of het nu gaat om een borrel of een ondersteuning voor een heerlijke maaltijd. Het is allemaal mogelijk met deze saffraan aioli.

Velen hebben geprobeerd om de saus te imiteren. Tot op heden is niemand het echt gelukt. Dit product van Ilias Delicatessen is uniek in zijn soort als het gaat om de smaakbelevenis. Noem het de premier league onder de tapasproducten!

Heb jij al kennis gemaakt met deze fluwelen tongstreling? Zo niet, dan wordt het hoog tijd voor een kennismaking! Dit is mogelijk om een van de markten waarop Ilias Delicatessen te vinden is.


Bekijk waar Ilias Delicatessen te vinden is