Goede voeding is belangrijk. Steeds vaker kiezen mensen ervoor om hun eetpatroon aan te passen. Minder vlees of zelfs helemaal geen vlees meer. Alleen is dan de vraag hoe je producten zonder dierlijke ingrediënten makkelijk kunt herkennen.

Keurmerken

Keurmerken voor vegetarisch- en veganistisch eten zijn er voldoende. Misschien wel te veel. De organisaties achter de keurmerken stellen aparte eisen aan de deelnemende bedrijven. Wij vinden het belangrijk om gewoon duidelijk te maken wat er in onze producten zit. Mocht je desondanks snel geïnformeerd willen worden of je de producten wel of niet kunt eten, wanneer je een vegetarisch- of veganistisch dieet volgt? Dan kun je vertrouwen op de teksten (en eventueel) de symbolen op onze website.

De teksten noch de symbolen zijn geen keurmerken, uitgegeven door een externe organisatie. Wel zijn dit producten waarin geen dierlijke ingrediënten of deelingrediënten opgenomen zijn.

Vegetarische producten

Vegetarisch

Vegetarische producten zijn te herkennen aan de vermelding onder het kopje Ingrediënten en allergenen bij ieder product. Ontbreekt een vermelding, dan gaat het om een niet-vegetarisch product.

Veganistische producten

Veganistisch

Veganistische producten zijn te herkennen aan de vermelding onder het kopje Ingrediënten en allergenen bij ieder product. Ontbreekt een vermelding, dan gaat het om een niet-veganistisch product. Dit kan overigens wel betekenen, dat het product een vegetarisch product is. 

Vragen?

Heb je vragen over onze producten? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Ben je niet zeker of een product wel of niet vegetarisch of veganistisch is, dan volg je in ieder geval de afbeeldingen op onze website. Dit moet ervoor zorgen dat je duidelijkheid krijgt of je een product wel of niet zou kunnen eten.

Naar boven
0