Bestellen

Ilias Delicatessen maakt gebruik van PostNL Food voor het leveren van bestellingen die geplaatst zijn via onze webshop.

Wanneer je op dinsdag tot en met donderdag een bestelling plaatst voor 16.00 uur, is deze bestelling de volgende werkdag thuis. Bestel je op vrijdag? Dan is dient deze bestelling voor 12.00 uur geplaatst te zijn, zodat deze zaterdagochtend bezorgd zal worden.

Per verzending betaal je een bedrag van € 3,99. Is het totaalbedrag van de bestelling hoger dan € 30,- dan vervallen de bezorgkosten.

Je wordt door ons geïnformeerd zodra wij de bestelling overgedragen hebben aan PostNL Food. Enkele uren daarna ontvang je een bericht wanneer de levering zal plaatsvinden.

Voorwaarde is wel dat je thuis bent tijdens de bezorging. Is dit niet het geval, dan zal er gekeken worden of de bestelling afgeleverd kan worden bij een adres in de buurt (buren) of dat er op een later tijdstip een nieuwe levering zal plaatsvinden door PostNL Food.

De bestellingen worden geleverd via PostNL.

  • Dinsdag tot en met vrijdag: 17.00 – 22.00 uur
  • Zaterdag: 08.00 – 13.00 uur

Er geldt een minimumbedrag van € 15,- per bestelling.

Wij bezorgen door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden.

Bezorgingsgebied

Wij bezorgen onze producten door heel Nederland. Uitzondering hierop vormen de Waddeneilanden. Deze gebieden vallen buiten ons bezorgingsgebied.

De onderstaande postcodes zijn uitgesloten van bezorging:

8880, 8881, 8882, 8883, 8884, 8885, 8890, 8891, 8892, 8893, 8894, 8895, 8896, 8897, 8899, 9160, 9161, 9162, 9163, 9164,9166

Wij bezorgen momenteel niet naar adressen buiten Nederland. 

 

Bezorgen

Bestel je via onze webshop en doe je dit voor 16.00 uur (maandag – donderdag) of voor 12.00 uur (vrijdag), dan kun je de bestelling de volgende werkdag ontvangen. De bezorging vindt plaats via het netwerk van PostNL Food.

Moment van bestellen Ontvangst
Zondag Dinsdag 17.00 – 22.00 uur
Maandag voor 16.00 uur Dinsdag 17.00 – 22.00 uur
Dinsdag voor 16.00 uur Woensdag 17.00 – 22.00 uur
Woensdag voor 16.00 uur Donderdag 17.00 – 22.00 uur
Donderdag voor 16.00 uur Vrijdag 17.00 – 22.00 uur
Vrijdag voor 12.00 uur Zaterdag 08.00 – 13.00 uur
Zaterdag Dinsdag 17.00 – 22.00 uur

Bezorgdatum kiezen

Via onze website is het mogelijk een eigen gekozen bezorgdatum in te stellen. Dit kan tot maximaal tien dagen vooruit.

Niet thuis tijdens het bezorgen?

Hoe graag je ook wilt gaan genieten van onze producten, soms kan het voorkomen dat je niet aanwezig bent. We doen er dan alles aan om te zorgen dat jij zo snel als mogelijk kunt genieten van jouw producten.

Wanneer wij de bestelling hebben overgedragen aan PostNL Food, dan ontvang je een bericht van deze vervoerder. Je ziet dan wanneer de bestelling gepland staat.

Toch kan het voorkomen dat je niet thuis bent wanneer de bezorger aanbelt. Men zal er alles aan doen om jouw bestelling te bezorgen. Daarom kan het voorkomen dat de bestelling op een ander tijdstip wordt geleverd of dat er gekozen wordt om de bestelling op een ander tijdstip (of een andere dag) te laten plaatsvinden.

 

Betalingsmethoden

De informatie over onze betalingsmethoden is te vinden op een aparte pagina.

 

Retourbeleid

Er geldt een zogeheten afkoelingsperiode van veertien dagen voor de bestellingen die geplaatst zijn via onze webshop en zijn afgeleverd. Dit houdt in dat het mogelijk is om de producten binnen veertien dagen zonder opgaaf van reden terug te sturen. Deze veertien dagen gaan in op het moment van ontvangst van de producten.

Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in de originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor eigen rekening. Binnen veertien dagen zal dan het bedrag van het product of de producten, inclusief eventuele verzendkosten die voldaan zijn tijdens het betalen van de bestelling, teruggestort worden.

Ilias Delicatessen vergoedt alle betalingen die gedaan zijn en betrekking hebben op de bestelling waarvan een deel of welke in zijn geheel retour gestuurd wordt, inclusief leveringskosten binnen veertien dagen na het melden van de herroeping. Tenzij wij voorstellen om het product zelf af te halen. Dan wordt gewacht met het terugbetalen totdat het product is ontvangen of totdat is aangetoond dat het product is teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt.

Het terugstorten wordt gedaan via hetzelfde betaalmiddel dat gebruikt is tijdens het bestelproces, tenzij er is ingestemd met een andere methode. Terugbetaling is voor onze klanten altijd kosteloos. Is er gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, dan hoeven wij de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Let op: dit is alleen van toepassing op producten met een langere houdbaarheidsdatum dan veertien dagen na ontvangst van de bestelling. Indien er sprake is van een kortere houdbaarheidsdatum beroepen wij ons op Artikel 230p van het Burgerlijk Wetboek. Hierin is opgenomen welke producten niet in aanmerking komen voor het herroepingsrecht. Meer informatie is te vinden via deze link (opent in een nieuw venster).

Om welke producten gaat het?

  • Noten, zaden en pinda’s – langer houdbaar dan veertien dagen.
  • Oliën – langer houdbaar dan veertien dagen.
  • Suikerwerk – langer houdbaar dan veertien dagen.

Voor alle overige producten geldt dat deze niet retour gestuurd kunnen worden. Het gaat dan om:

  • Producten met een houdbaarheidsdatum die korter is dan veertien dagen na het tijdstip van bezorgen.
  • Producten welke geopend of gebruikt zijn.
  • Producten welke gebonden zijn aan sterke prijsschommelingen of aanbiedingen waarop Ilias Delicatessen geen invloed heeft kunnen uitoefenen.

Indien het product retour gestuurd wordt, dan is dit alleen mogelijk door gebruik te maken van een pakketdienst (zoals PostNL) en dit pakket te laten versturen naar:

ILIAS DELICATESSEN
Afdeling Retouren
Flevodwarsweg 6
2318 BV LEIDEN

Hierbij dient het ordernummer vermeld te worden.

  • De kosten voor het verzenden van het pakket zijn voor eigen rekening.
Naar boven
0