fbpx
 

Bestellen

Ilias Delicatessen maakt gebruik van PostNL voor het leveren van bestellingen die geplaatst zijn via onze webshop.

Wanneer je op dinsdag tot en met donderdag een bestelling plaatst voor 16.00 uur, is deze bestelling de volgende werkdag thuis. Bestel je op vrijdag? Dan is dient deze bestelling voor 12.00 uur geplaatst te zijn, zodat deze zaterdagochtend bezorgd zal worden.

Per verzending betaal je een bedrag van € 3,99. Is het totaalbedrag van de bestelling hoger dan € 30,- dan vervallen de bezorgkosten.

Via een Track and Trace code blijf je op de hoogte omtrent het bestelproces. Voorwaarde voor bezorging is dat je thuis bent. Is dit niet het geval, dan zal het pakket nogmaals worden aangeboden. Omdat we te maken hebben met versproducten, is het noodzakelijk dat deze dezelfde dag bezorgt worden. Ze worden niet afgegeven op een postagentschap, zoals gebruikelijk is met andere bestellingen.

De bestellingen worden geleverd via PostNL.

 • Dinsdag tot en met vrijdag: 17.00 – 22.00 uur
 • Zaterdag: 08.00 – 13.00 uur

Er geldt een minimumbedrag van € 15,- per bestelling.

Wij bezorgen door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden.

Bezorgingsgebied

Wij bezorgen onze producten door heel Nederland. Uitzondering hierop vormen de Waddeneilanden. Deze gebieden vallen buiten ons bezorgingsgebied.

De onderstaande postcodes zijn uitgesloten van bezorging:

8880, 8881, 8882, 8883, 8884, 8885, 8890, 8891, 8892, 8893, 8894, 8895, 8896, 8897, 8899, 9160, 9161, 9162, 9163, 9164,9166

Wij bezorgen momenteel niet naar adressen buiten Nederland. 

 

Bezorgen

Bestel je via onze webshop en doe je dit voor 16.00 uur (maandag – donderdag) of voor 12.00 uur (vrijdag), dan kun je de bestelling de volgende werkdag ontvangen. De bezorging vindt plaats via het netwerk van PostNL Food.

Moment van bestellen Ontvangst
Zondag Dinsdag 17.00 – 22.00 uur
Maandag voor 16.00 uur Dinsdag 17.00 – 22.00 uur
Dinsdag voor 16.00 uur Woensdag 17.00 – 22.00 uur
Woensdag voor 16.00 uur Donderdag 17.00 – 22.00 uur
Donderdag voor 16.00 uur Vrijdag 17.00 – 22.00 uur
Vrijdag voor 12.00 uur Zaterdag 08.00 – 13.00 uur
Zaterdag Dinsdag 17.00 – 22.00 uur

Bezorgdatum kiezen

Via onze website is het mogelijk een eigen gekozen bezorgdatum in te stellen. Dit kan tot maximaal tien dagen vooruit.

Niet thuis tijdens het bezorgen?

Hoe graag je ook wilt gaan genieten van onze producten, soms kan het voorkomen dat je niet aanwezig bent. We doen er dan alles aan om te zorgen dat jij zo snel als mogelijk kunt genieten van jouw producten.

Ben je niet thuis tijdens wanneer de bezorger van PostNL aanbelt, dan wordt het pakket afgeleverd op een adres in de buurt. Bijvoorbeeld bij de buren. Omdat het gaat om een bestelling met versproducten, volgen er duidelijke instructies voor het tijdelijk opslaan van deze versproducten. 

 

Betalingsmethoden

Via onze webshop betaal je gemakkelijk en snel via  Mollie.com.

Mollie.com – iDEAL

Wie kent iDEAL nog niet? Alle Nederlandse banken zijn aangesloten bij dit online betalingsplatform. Dit zorgt ervoor dat het bijzonder makkelijk is om deze dienst aan te bieden én te gebruiken.

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor het betalen via deze methode.

Mollie.com – Creditcard

Naast de optie om te betalen via iDEAL is er ook de mogelijkheid om te betalen met creditcard.

Er worden geen kosten in rekening gebracht voor het betalen via deze methode.

 

Overige betalingsmethoden

Momenteel zijn deze betaalmethoden de enige twee opties. Zodra er nieuwe betalingsmethoden beschikbaar zijn, worden deze bekend gemaakt via deze pagina.

 

Retourbeleid

Ilias Delicatessen levert verse producten op bestelling. In sommige gevallen gaat het om producten met een beperkte(re) houdbaarheid. Deze houdbaarheid is anders dan die van bijvoorbeeld een fles frisdrank. Omdat we onze bestellingen in een keer leveren; kort houdbare en langer houdbare producten, is het niet mogelijk om deze producten te retourneren.

Ons retourbeleid is gebaseerd op het Burgerlijk Wetboek 6, Artikel 230p. Hierin is opgenomen welke producten niet in aanmerking komen voor herroepingsrecht. Meer hierover is te vinden via deze link. Betreft het producten die besteld zijn via onze webshop, dan kunnen de volgende producten retour gestuurd worden:

 • Noten, zaden en pinda’s – langer houdbaar dan veertien dagen.
 • Oliën – langer houdbaar dan veertien dagen.
 • Suikerwerk – langer houdbaar dan veertien dagen.

De volgende producten of productsoorten kunnen niet geretourneerd worden:

 • Producten met een houdbaarheidsdatum die korter is dan veertien dagen na het tijdstip van bezorgen.
 • Producten welke geopend of gebruikt zijn.
 • Producten welke gebonden zijn aan sterke prijsschommelingen of aanbiedingen waarop Ilias Delicatessen geen invloed heeft kunnen uitoefenen.

Het retourneren is onderhevig aan de volgende voorwaarden:

 • De producten in kwestie worden binnen veertien dagen na ontvangst retour gestuurd.
 • De verpakking van het product mag niet geopend of beschadigd zijn. Verder mag het product geen sporen van gebruik bevatten of andere uiterlijke aanpassingen of veranderingen vertonen. De beoordeling vindt plaats door een van de medewerkers van Ilias Delicatessen. Dit houdt in dat het product in kwestie dus niet geopend mag zijn.
 • Indien het product retour gestuurd wordt, dan is dit alleen mogelijk door gebruik te maken van een pakketdienst (zoals PostNL) en dit pakket te laten versturen naar:ILIAS DELICATESSEN
  Flevodwarsweg 6
  2318 BV LEIDENHierbij dient het ordernummer vermeld te worden. Daarnaast is het noodzakelijk om een uitleg toe te voegen waarom dit product geretourneerd wordt.
 • De kosten voor het verzenden van het pakket zijn voor eigen rekening.
Naar boven