Blijf op de hoogte!

Laat jouw gegevens achter en ontvang € 5,- korting op jouw eerstvolgende bestelling!

Wij respecteren jouw privacy! Je kunt op ieder moment besluiten om jouw gegevens te laten verwijderen. Onze privacyverklaring is hier te vinden.

Om jou te informeren maken wij gebruik van Mailchimp. Wanneer je de gegevens verstuurd, zorgt dit ervoor dat je akkoord gaat met de overdracht van jouw gegevens naar Mailchimp. Let op: deze gegevens worden niet met derden gedeeld.. Voor meer informatie (in het Engels), verwijzen we je graag naar deze pagina.

 

Hoe werkt het?

Wanneer je jouw gegevens achterlaat, dan zorgt dit ervoor dat we je informeren over onze acties en  promoties.

Om ervoor te zorgen dat je het eens bent met een aanmelding voor het ontvangen van onze acties en promoties, is het noodzakelijk om dit te bevestigen. Binnen vijf of tien minuten na het doorgeven van je gegevens ontvang je een e-mail waarmee je de aanmelding definitief kunt maken. Pas daarna ontvang je een kortingscode. Deze wordt verstuurd naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven. 

Geen e-mail ontvangen?

Ontvang je geen e-mail? Controleer dan eens de mappen reclamepromoties of ongewenste e-mail (spam). Voeg het e-mailadres informatie@iliasdeli.nl toe aan de lijst met vertrouwde afzenders. Zo mis je echt niets meer!

Naar boven
0